Hoitava laserlaite Handy Cure S' ™

Laserlaite ihmisille ja eläimille, Tarjous 330€ (norm. 349€), ilmainen postitus Suomessa

Tiedustelut ja tilaukset: Tiia Mellin, puh. 045 6525 404, tiia@luontaishoitolarephlex.fi 


Handy Cure S' ™ on ensimmäinen kotikäyttöön hyväksytty, hoitava laserlaite. Se on ladattava helppokäyttöinen laite, joka yhdistää hoidossa matalatehoisen lasersäteilyn, sykkivän infrapunasäteilyn, näkyvän punaisen valon ja staattisen magneettisen säteilyn. Laserdiodin teho on täysin vertailukelpoinen verrattuna kalliimpien hoitolalaitteiden laserdiodin tehoon.

Käyttäjän valittavana on kolme esiasetettua ohjelmaa. Variable, jonka pulssitaajuus on 1000-2500Hz/s, 50Hz/s ja 5Hz/s. Taajuuden valinta vaikuttaa, kuinka syvälle laserhoito tunkeutuu kudokseen. Lisäksi laite antaa kahta muuta valon aallonpituutta 875 nm ja 635 nm.

Laserlaitteiden tehoja verrataan Jouleissa eli kuinka paljon energiaa laite tuottaa hoidettavalle alueelle minuutissa. Handy Cure s´ laser tuottaa nämä kaikki kolme aallonpituutta yhteenlaskettuna jopa 5,4 J/min.

Sisäänrakennettu ohjelma-aika on 5 minuuttia.

Handy Cure S' ™ on turvallinen ja sen käytöllä ei ole mitään sivuvaikutuksia. Laite on saanut EU- ja FDA- hyväksynnät ja sitä myydään ympäri maailmaa. Laitteessa on ladattava litium-akku ja pitkä 18 tunnin käyttöaika, minkä ansiosta laitetta on vaivatonta käyttää missä vain ja koska tahansa. Laitteen mukana on selkeät käyttöohjeet. Laitteen perustakuu on 24 kuukautta.

Handycure sopii ihmisten ja eläinten hoitoon.

Hoitoesimerkkejä eläimillä:

  • urheiluhevosten ja koirien lihashuolto
  • jännevammat
  • akuutit ja kroonistuneet tuki-ja liikuntaelinvammat
  • luunmurtumat
  • turvotuksen vähentäminen
  • akuutit ja krooniset haavat, leikkaushaavat, ihotulehdukset
  • sädemätä, kaviopaise, kaviohalkemat

Handy Cure S' ™ nopeuttaa paranemista ja helpottaa kipua joko käytettäessä ainoana hoitomuotona tai yhdessä muiden hoitomuotojen kanssa. Se vähentää kipu-ja tulehduskipulääkkeiden tarvetta.